Zoek je een manier om stress, angst en oude trauma's te overwinnen?

Zoek dan niet verder 

Persoonlijk consult

Het ervaren van stress, angst, trauma en negatieve gedachten kan diepe pijn veroorzaken en je dagelijkse leven beïnvloeden. Gelukkig biedt EFT een lichtpunt. Deze methode heeft al duizenden mensen over de hele wereld geholpen hun innerlijke balans terug te vinden. Bovendien is EFT wetenschappelijk onderbouwd, wat betekent dat het niet zomaar een trend is, maar een beproefde en effectieve aanpak. 

Misschien ken je EFT al, maar wat mijn aanpak uniek maakt, is dat ik ben opgeleid door Gary Craig, de grondlegger van EFT. 

Er zijn talloze YouTube-video's over EFT die niet de volledige diepte van de methode laten zien. Merk je dat je nog steeds vastzit in angst, stress of negatieve gedachten? Dan is het wellicht tijd voor de officiële EFT-benadering, zoals die door Gary Craig is bedoeld en waarmee ik je kan helpen.

EFT, ofwel Emotional Freedom Techniques, benadert de behandeling van lichamelijke en emotionele problemen op een unieke manier. In tegenstelling tot het enkel bestrijden van symptomen met medicatie, pakt EFT de kern van het probleem aan. 

Velen komen naar mij toe met langdurige issues zoals stress, faalangst en trauma's, maar vinden vaak geen blijvende oplossing via traditionele methoden. EFT duikt dieper en adresseert de ware oorzaken. Het helpt vastgeroeste overtuigingen te doorbreken en de innerlijke genezingskracht te stimuleren. 

EFT is effectief in het aanpakken van emotionele triggers. Overweeg EFT als je op zoek bent naar een andere aanpak voor je klachten.

Hoe ik werk:

Kennismaking: We beginnen met een vrijblijvend oriënterend gesprek van 15 minuten. Hierin bespreken we jouw specifieke problematiek en kijken we of er een wederzijdse klik is om samen te werken.

Diepgaande Anamnese: Als vervolg op de kennismaking plannen we een uitgebreide sessie van 75 min in. Hierbij neem ik de tijd om dieper in te gaan op jouw achtergrond en huidige situatie, zodat ik een helder beeld krijg van de te behandelen problemen. Daarna starten we de sessies van 60 min op. 

Frequentie van de Sessies: Voor de meest effectieve behandeling omdat je in proces gaat adviseer ik om in het begin de sessies wekelijks of tweewekelijks in te plannen. Naarmate we vorderen, kan er meer tijd tussen de sessies zitten, afhankelijk van jouw vooruitgang. 

EFT consult in de praktijk

  • EFT Therapie: Misschien ben je gewend vanuit vorige therapieën aan langdurige gesprekken. EFT therapie is echter géén praattherapie. Door te praten worden emotionele triggers vaak geactiveerd, iets wat we binnen EFT therapie juist willen vermijden. Hiermee onderscheidt EFT zich van andere therapievormen. Elke EFT sessie wordt volledig afgestemd op jouw behoeften. 
  • Dagelijkse Toepassing: Voor het beste en meest blijvende resultaat is het belangrijk dat je de tijdens de therapie aangeleerde principes dagelijks in de praktijk brengt.
  • Details van de Sessie: Alle sessies vinden plaats in een comfortabele zitpositie en je blijft gedurende de hele sessie gekleed. Jouw privacy en comfort zijn voor mij van het grootste belang.
  • Aantal Nodige Sessies: Hoewel dit  kan verschillen, merk ik dat sommige cliënten al na slechts 5 sessies aanzienlijke verbeteringen ervaren. Indien na sessie 3 nog geen winst is stop ik de therapie. Ik ga voor resultaat. 
  • Online Sessies: Mocht je niet in staat zijn om persoonlijk langs te komen, dan bied ik ook de mogelijkheid voor sessies via beeldbellen.
  • Bij Financiële Overwegingen: Als je financieel beperkt bent maar dringend hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen zoeken we naar een oplossing die voor jou werkt.

Soms zijn er maar 5 sessies nodig om je probleem op te lossen.

Kennismakinggesprek => gratis
Anamnese : 75 min => 90 euro
EFT Therapie van 1 sessie: 60 min => 75 euro