Klankbad

Je hele lichaam laten genieten van een inwendige massage

Mijn naam is Kristel Claesen  Toen ik in mei 2011 om economische redenen ontslagen werd, ben ik gaan nadenken over wat ik verder wilde gaan doen en al gauw werd het me duidelijk dat ik met mensen wilde gaan werken, maar deze keer op een heel andere manier.

Ik had 1 klankschaal en 1 regenstok en merkte dat mijn jongste dochter heel positief reageerde op de klanken en trillingen van deze instrumenten. 

Dankzij de aroma-klankbaden en mijn twee dochters ontdekte ik in 2018 de kracht van de essentiële oliën van Young Living. Ook hier ben ik me verder in gaan verdiepen. Ik gebruik deze oliën tijdens mijn klanksessies en sinds 2020 kan je bij mij ook terecht voor info, advies en aankoop i.v.m. de etherische oliën (en andere producten op basis van deze oliën) van Young Living.

Ontspannende trillingen van klankdruppels

Lekker knus onder een dekentje je laten meevoeren op de klanken van stem en etnische instrumenten zoals klankschalen, oceandrum, regenstok, schelp, duimpiano, indianenfluit, tingsha's, windchimes, sjamaantrom, ...

En je hele lichaam laten genieten van een inwendige massage door de trillingen van de klanken.
Even tot jezelf komen, badend in de ontspannende trillingen van klankdruppels...

Bij een klankbad lig je samen met de andere deelnemers op een matje op de grond en maak ik gedurende een uur rustgevende klanken met mijn stem en verschillende etnische instrumenten. Terwijl ik dit doe, wandel ik rond tussen de deelnemers. 

De klanken komen dus geregeld dicht bij jou. 

De trillingen die uit deze klanken voortkomen zijn heel ontspannend, ze brengen harmonie in lichaam en geest...Het is een soort massage waarbij je niet wordt aangeraakt.

Sommige mensen ervaren echter veel meer dan alleen maar ontspanning. Er zijn deelnemers die verre reizen (her-)beleven, anderen krijgen plots een inzicht of een antwoord op een probleem. Soms komen er blokkades los of wordt (emotionele) pijn minder of zelfs (even) helemaal opgelost.

Bij sommigen werkt het klankbad nog enkele dagen na, maar bijna iedereen slaapt de nacht volgend op het klankbad als een roos.

Praktisch

Door wie: Kristel Claesen
Tijd: 19.00u tot 20.00u
Data: 16 Februari 2022

Locatie: Zenfit Centrum Sint-Adriaanstraat 121   3150 Haacht
Prijs: €17 
Plaatsen zijn beperkt tot max 10 personen

Schrijf in via onderstaand formulier of bel nu 0484 22 61 84