Stress en slaap: het droomkoppel

aromatherapie workshop

Mijn Naam is Geert De Vuyst, met boeiende workshops, opleidingen en uitgekiend advies creëer ik een duidelijke impact op het welbevinden van individu en team.

Kennisoverdracht is mijn grote passie. De primaire focus van mijn werk ligt op geurbeleving, essentiële oliën en aromatische plantenextracten en hun toepassingen in de aromatherapie, met bijzondere aandacht voor ondersteuning bij stress, energietekort & burn-out, psycho-emotionele klachten en pijncondities.
Ik hou ervan in onderzoek en literatuur te duiken, om vervolgens reeds verworven inzichten, evenals vraagstukken waar de wetenschap nog een hele kluif aan heeft, te vertalen naar zinvolle toepassingen die het welbevinden ondersteunen in leef- en werkomgeving.

Ontdek hoe aromatische plantenextracten je helpen omgaan met acute en chronische stress en bij slaap problemen

In onze praktijkgerichte workshop bij zenfit ontdek je de kalmerende eigenschappen van een aantal aromatische plantenextracten.

Je leert hoe essentiële oliën je kunnen helpen bij het met acute en chronische stress en bij slaapproblemen.

Je leert hoe je ze op een handige en veilige manier kan gebruiken.

In deze workshop staan essentiële oliën, (koude) extracten of essences, absolues en CO2 extracten en hun toepassing bij inhalatie, verstuiving en cutane toepassing (op de huid) centraal.

Essentiële oliën zijn meer dan een goed ruikend hebbeding: ze worden ingezet van psychologie, over massagetherapie tot klinische toepassingen in ziekenhuis en zorgcentrum.
Met name de effecten van essentiële oliën op de fysiologische en psychologische reacties op stress, slaapproblemen , angs enz worden meer en meer bewezen.

Praktisch

Door wie: Geert De Vuyst
Tijd: 19.00u tot 21.00u
Data: 23 maart 2022

Locatie: Zenfit Centrum Sint-Adriaanstraat 121   3150 Haacht
Prijs: €25
Plaatsen zijn beperkt tot max 20 personen

Schrijf in via onderstaand formulier of bel nu 0484 22 61 84