Mediteren 

Leer mediteren in 4 weken

Meditatie is het trainen van de geest zoals we ons lichaam trainen in de fitness. Mediteren is een manier om rust in je hoofd te brengen en helpt je om in vrede en harmonie met jezelf te leven. In onze 6-weken cursus bouwen we de techniek zachtjes op en leer je hoe je met meditatie je lichaam en geest versterkt.

Waarom mediteren?

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die mediteren meer emotioneel in balans zijn, rustiger slapen en minder problemen hebben van stress pieker gedachten en angsten. 

Het geeft je innerlijke rust, sterke geest en een gezond lichaam.
Vooral in deze onzekere tijd is het een methode die je kan toepassen om beter in je fel te zitten.

Leren mediteren kan iedereen

Leren mediteren is het best dat je dit langzaam opbouwt.
Leren mediteren in groepsverband

Het prettige van samen te leren mediteren is  de verbondenheid en betrokken in plaats van dat je zelf aan de slag gaat, en te stimuleert je om door te gaan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Gedurende 4 weken volg je de training.

Je staat er niet alleen voor! Je krijgt toegang tot de "ZENFIT CLUB "-facebookgroep waar je de andere cursisten ontmoet, ervaringen uitwisselt en experten antwoorden op je vragen.

Trainer

Mindfulnessexperte en life coach  Bettina Kegels begeleidt je tijdens de  meditatie cursus . Zij is Coach, EFT- (Emotional Freedom Techniques) en ACT- (Acceptance and Commitment Therapy) therapeut. 

Bettina Kegels is gespecialiseerd in het vinden van de patronen die onze zelfontwikkeling, gezondheid en innerlijke vrede in de weg staat.

.Praktisch

  • Elke les duurt ongeveer 1 uur.
  • Gedurende de 4 weken worden theorie, ervaringsgerichte oefeningen en interactieve oefeningen afgewisseld

Meer info bel nu 0484 22 61 84